Всички посочени цени са без ДДС. Безплатна доставка на канцеларски материали в гр.София над 150 лв. без ДДС.

Всичко за офисапод един покрив

За Фалеза

Във фирма ФАЛЕЗА ОФИС 2000 ние Ви предлагаме индивидуално и ефективно решение за Вашия офис – разполагаме не само с офис консумативи и канцеларските материали, но и мебели за офиса и дома, изготвени по индивидуален план. За повече информация относно мебелите, кликнете ТУК. http://www.mebeli-faleza.net/.

Компания Фалеза е основана през 1992 г. и една от първите в индустрията в България. Екипът е съставен от млади и енергични хора, подготвени да предложат функционални и ефективни решения за организацията и канцеласките нужди на Вашия офис.

Предлагаме качествени канцеларски консумативи и бърза доставка до Вашия офис.

Мисията ни  е да оптимизираме  разходите на нашите клиенти.Разполагаме с богата гама от  офис консумативи, техника и канцеларски материали.

Използваме индивидуален подход към всеки наш клиент – предлагаме най-подходящият продукт, селектиан спрямо нуждите на клиента.

Разнообразие от продукти – раполагаме с над много артикули с гарантирано качество и произход, от реномирани български и световни производители. Асортиментът от канцеларски материали и офис консумативи на ФАЛЕЗА ОФИС 2000 ООД  е разнообразен и динамичен. Той е изцяло съобразен с текущите нужди и изисквания на пазара – пишещи средства, лепящи материали, аксесоари за бюро, папки и класьори, изделия от хартия, средства за презентация, електроника и офис консумативи, храни и напитки за офиса, почистващи средства.

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Общите условия и Декларацията за поверителност.