Всичко за офисапод един покрив

За бюро

ТЕЛБОД LEITZ
ТЕЛБОД LEITZ

Каталожен № : 4110

22,70 лв.
КЛАМЕРИ-метални 30мм
КЛАМЕРИ-метални 30мм

Каталожен № : 4001

0,44 лв.
КЛАМЕРИ-метални 50мм
КЛАМЕРИ-метални 50мм

Каталожен № : 4005

1,35 лв.
КЛАМЕРИ ЦВЕТНИ 30 мм
КЛАМЕРИ ЦВЕТНИ 30 мм

Каталожен № : 4003

0,48 лв.
КЛАМЕРИ ЦВЕТНИ 50 мм
КЛАМЕРИ ЦВЕТНИ 50 мм

Каталожен № : 4012

0,78 лв.
КЛАМЕРИ-метални 70 мм
КЛАМЕРИ-метални 70 мм

Каталожен № : 4007

3,19 лв.
КАБАРИ
КАБАРИ

Каталожен № : 4008

0,35 лв.
КАБАРИ
КАБАРИ

Каталожен № : 4009

0,59 лв.
КАРФИЦИ
КАРФИЦИ

Каталожен № : 4006

0,41 лв.
КАРФИЦИ
КАРФИЦИ

Каталожен № : 3998

0,49 лв.
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ

Каталожен № : 4616

0,09 лв.
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ

Каталожен № : 4618

0,14 лв.
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ

Каталожен № : 4620

0,19 лв.
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ
ЩИПКИ ЗА ДОКУМЕНТИ

Каталожен № : 4622

0,29 лв.
ЛАСТИЦИ 50 гр
ЛАСТИЦИ 50 гр

Каталожен № : 4543

1,15 лв.
ЛАСТИЦИ 200 гр
ЛАСТИЦИ 200 гр

Каталожен № : 4544

4,40 лв.
ЛАСТИЦИ 500 гр
ЛАСТИЦИ 500 гр

Каталожен № : 4542

6,58 лв.
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ
КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ

Каталожен № : 9043

9,90 лв.
КЛАМЕРОДЪРЖАЧ
КЛАМЕРОДЪРЖАЧ

Каталожен № : 4532

2,25 лв.